Sezónne špeciály

Objavte limitované jedlá, ktoré spájajú poctivú kuchyňu, výrazné chute a našu vášeň pre kvalitné suroviny. Každý špeciál je pripravený tak, aby potešil aj náročnejších gurmánov – s dôrazom na domácu prípravu, vlastné omáčky a čerstvé lokálne suroviny.

Bravčové rebierká 500 g

Pomaly pečené bravčové rebrá s krásne skaramelizovanou kôrkou, podávané s našou nakladanou zeleninou a chrumkavým kváskovým chlebom od susedov z Bajkery Alergény: 1, 3, 6, 7, 10, 12

Grilované kuracie krídielká

Šťavnaté krídielká v dvoch chuťových variáciách – Sweet Chilli alebo BBQ. Dopĺňa ich kváskový chlieb od susedov z Bajkery a domáca nakladaná zelenina alebo kimchi pre extra iskru chuti. Alergény: 1, 3, 7, 9, 10, 12

Teľací rezeň s baby zemiakmi

Chrumkavý teľací rezeň, servírovaný s pečenými baby zemiakmi a našou domácou tatárskou omáčkou. Klasika, ktorá nikdy nesklame – v našom poctivom prevedení. Alergény: 1, 3, 7, 9, 10, 12

Vyprážaný mozzarella syr

Jemná mozzarella v chrumkavej strúhanke, podávaná s hranolkami a našou vlastnou tatárskou omáčkou. Absolútne neodolateľná chuť. Alergény: 1, 3, 6, 7, 9, 10, 12

Poké s chobotnicou

Svieži a ľahký poke bowl s mixom čerstvej zeleniny a jemnou chobotnicou (100 g). Moderné, farebné a plné chuti – ideálne ako ľahší sezónny špeciál. Alergény: 1, 6, 9, 14

Príďte a zistite,
ako chutia,
nové kulinárske
zážitky.

Tešíme sa na vašu návštevu.

Vychutnajte si
kulinársky zážitok
v pohodlí domova.

Vždy si objednajte chutné a čerstvé jedlo s donáškou. Vyberte si z menu prispôsobeného špeciálne pre donášku a my vám objednávku doručíme priamo k dverám.

OTVÁRACIE HODINY

PO – SO: 11:00 – 21:00
  NEDEĽA: 11:00 – 20:00

BLOG

ostrokysla polievka

Ostro-kyslá polievka

Čínska kuchyňa je neuveriteľne bohatá a chuťovo rôznorodá, no aj napriek rozsiahlemu čínskemu územiu a odlišným chutiam v rámci kantónov a regiónov, aj v Číne existujú tradičné recepty, ktoré si podmanili chuť celej ... Čitať viac

NIE JE “KARÍ“ AKO “CURRY“

Najstaršie zmienky o curry, resp. karí jedlách sa datujú ďaleko za hranice našej predstavivosti. Prvé zmienky pochádzajú už z roku 2600 pred Kristom. Archeologické nálezy, týkajúce sa karí, vypovedajú o nájdení hlinených misiek, ... Čitať viac

Nasi Goreng z Indonézie

Nasi Goreng sa označuje ako indonézska verzia opekanej ryže. Napriek faktu, že tradícia opekanej ryže pochádza z Číny, Nasi Goreng sa považuje za národné jedlo Indonézie. My sme toto úžasné jedlo ... Čitať viac

Flavors food atelier